enfrnl

Wat doet Sound Wizard

Audioproductie

radiospots
Radiospots zijn de meest ecologische manier om reclame te maken. TV zonder beeld, en toch beelden oproepen, dat is radio. Een radiospot wordt samen met u ontwikkeld. Naast de timing (past dit wel in dertig seconden?) zoekt Sound Wizard samen met u naar de ideale stemacteurs, funky achtergrondmuziek en geluidseffecten en werkt, indien nodig, met externe radioproducers. Door de jarenlange in house ervaring is stemcoaching een vanzelfsprekendheid. Wij zorgen uiteraard ook voor de levering van het eindproduct bij de verschillende radiostations.
IVR (Interactive Voice Response) en telefoontoepassingen
Een goede eerste telefonische indruk van uw bedrijf is onomkeerbaar. Met een aangename, professionele telefoonstem fietsen uw klanten feilloos door het menu. IVR is een precies werkje. Elke file moet perfect benoemd worden. We werken voor deze gespecialiseerde job met de beste voice-over stemmen in elke taal die u wenst.
luisterboeken en –cd’s
Voorlezen is een kunst. Om een verhaal tot leven te brengen kunnen we voor deze gesproken boeken en cd’s rekenen op de hulp van getalenteerde stemacteurs, die echte rotten zijn in het vak.
hoorspelen
Wat maakt de kracht van een hoorspel? Het samengaan van een sterk verhaal, ervaren stemacteurs, leuke geluidseffecten en gecomponeerde muziek. Voor de muzikale toets tovert Sound Wizard graag samen met music wizards.
e-learning toepassingen
Van een rustige vertelstem tot stemacteurs die zich helemaal inleven, zelfs met aangepaste muziek en geluidseffecten. E-learning toepassingen zijn meer en meer het middel om op een leuke manier uw of externe medewerkers een cursus aan te bieden. Uiteraard kan dit in elke taal die u wenst.
AUDIOTOURS VOOR MUSEA EN ANDERE TENTOONSTELLINGEN
Hoe komt een schilderij of een 2000-jaar oud beeld tot leven? Een perfect samenvloeien van boeiende vertelstemmen, aangepaste muziek en soundscapes zorgen hiervoor. Indien gewenst geven we graag de gegevens van uitstekende en gespecialiseerde copywriters door.
evenementen
De presentatie van een trendy elektrische auto of een lekkere nieuwe peperkoek wordt pas boeiend met de juiste muziek en soundscapes. Strooi daarbovenop nog een professionele voice-over in de taal van uw keuze en het gerecht is klaar.
theater en podiumkunsten
Op zoek naar het geluid van een regenbui die van zacht druppelend in een storm overgaat, een overdonderend applaus, de bruisende drukte van de soeks in Damascus? Of een pakkende muziekmontage? Het kan in alle lengtes, in alle formaten. Voor het publiek zorgt u zelf.

Postproductie

tv-spots
Sound Wizard gaat samen met u op zoek naar de ideale stem, zoekt en stelt muziek en effecten voor en zorgt voor een weergaloze mix van de drie. We werken ook samen met stemmen die snel en perfect kunnen dubben, acteren of die alleen al met een zachte “mmmh” uw hart sneller doen slaan. We zorgen dat de geluidsband feilloos bij het videobedrijf wordt afgeleverd, in elk mogelijk formaat.
bedrijfsfilms
Uw visuele visitekaartje. Imagofilms, de lancering van een nieuw product, een flitsende bedrijfspresentatie. Wij zorgen voor de uitgelezen achtergrondmuziek, catchy overgangseffecten en de ideale sales voice-over in de taal die u wenst.
documentaires
Dubbing en mixing van bestaande internationale documentaires: in onze cast zit ongetwijfeld dé perfecte vertelstem. Audiofiles van externe studio’s worden razendsnel geïmporteerd in ons Pro Tools|HDX systeem. Daarna kunnen wij ons volledig op het mixen toeleggen.
web-ads / online
Snel, flitsend en to the point. Hier moeten de voice-over, de muziek én de sound effects kort op de bal spelen en onmiddellijk de aandacht trekken. En vooral niet meer loslaten.
in-store video’s
Een nieuwe automatische klopboor met ingebouwde gps of verticaal draaiende yoghurt? Uw productvideo vraagt voor in-store presentatie vooral naar een bijzondere voice-over. In onze uitgebreide stemcast hebben wij ongetwijfeld de ideale stemacteurs voor uw project.