enfrnl

Audioproductie

radiospots
Radiospots zijn de meest ecologische manier om reclame te maken. TV zonder beeld, en toch beelden oproepen, dat is radio. Een radiospot wordt samen met u ontwikkeld. Naast de timing (past dit wel in dertig seconden?) zoekt Sound Wizard samen met u naar de ideale stemacteurs, funky achtergrondmuziek en geluidseffecten en werkt, indien nodig, met externe radioproducers. Door de jarenlange in house ervaring is stemcoaching een vanzelfsprekendheid. Wij zorgen uiteraard ook voor de levering van het eindproduct bij de verschillende radiostations.
IVR (Interactive Voice Response) en telefoontoepassingen
Een goede eerste telefonische indruk van uw bedrijf is onomkeerbaar. Met een aangename, professionele telefoonstem fietsen uw klanten feilloos door het menu. IVR is een precies werkje. Elke file moet perfect benoemd worden. We werken voor deze gespecialiseerde job met de beste voice-over stemmen in elke taal die u wenst.
luisterboeken en –cd’s
Voorlezen is een kunst. Om een verhaal tot leven te brengen kunnen we voor deze gesproken boeken rekenen op de hulp van getalenteerde stemacteurs, die echte rotten zijn in het vak.
hoorspelen
Wat maakt de kracht van een hoorspel? Het samengaan van een sterk verhaal, ervaren stemacteurs, leuke geluidseffecten en gecomponeerde muziek. Voor de muzikale toets tovert Sound Wizard graag samen met music wizards.
e-learning toepassingen
Van een rustige vertelstem tot stemacteurs die zich helemaal inleven, zelfs met aangepaste muziek en geluidseffecten. E-learning toepassingen zijn meer en meer het middel om op een leuke manier uw of externe medewerkers een cursus aan te bieden. Uiteraard kan dit in elke taal die u wenst.
AUDIOTOURS VOOR MUSEA EN ANDERE TENTOONSTELLINGEN
Hoe komt een schilderij of een 2000-jaar oud beeld tot leven? Een perfect samenvloeien van boeiende vertelstemmen, aangepaste muziek en soundscapes zorgen hiervoor. Indien gewenst geven we graag de gegevens van uitstekende en gespecialiseerde copywriters door.
evenementen
De presentatie van een trendy elektrische auto of een lekkere nieuwe peperkoek wordt pas boeiend met de juiste muziek en soundscapes. Strooi daarbovenop nog een professionele voice-over in de taal van uw keuze en het gerecht is klaar.
theater en podiumkunsten
Op zoek naar het geluid van een regenbui die van zacht druppelend in een storm overgaat, een overdonderend applaus, de bruisende drukte van de soeks in Damascus? Of een pakkende muziekmontage? Het kan in alle lengtes, in alle formaten. Voor het publiek zorgt u zelf.