enfrnl

Postproductie

tv-spots
Sound Wizard gaat samen met u op zoek naar de ideale stem, zoekt en stelt muziek en effecten voor en zorgt voor een weergaloze mix van de drie. We werken ook samen met stemmen die snel en perfect kunnen dubben, acteren of die alleen al met een zachte “mmmh” uw hart sneller doen slaan. We zorgen dat de geluidsband feilloos bij het videobedrijf wordt afgeleverd, in elk mogelijk formaat.
bedrijfsfilms
Uw visuele visitekaartje. Imagofilms, de lancering van een nieuw product, een flitsende bedrijfspresentatie. Wij zorgen voor de uitgelezen achtergrondmuziek, catchy overgangseffecten en de ideale sales voice-over in de taal die u wenst.
documentaires
Dubbing en mixing van bestaande internationale documentaires: in onze cast zit ongetwijfeld dé perfecte vertelstem. Audiofiles van externe studio’s worden razendsnel geïmporteerd in ons Pro Tools|HDX systeem. Daarna kunnen wij ons volledig op het mixen toeleggen.
web-ads / online
Snel, flitsend en to the point. Hier moeten de voice-over, de muziek én de sound effects kort op de bal spelen en onmiddellijk de aandacht trekken. En vooral niet meer loslaten.
in-store video’s
Een nieuwe automatische klopboor met ingebouwde gps of verticaal draaiende yoghurt? Uw productvideo vraagt voor in-store presentatie vooral naar een bijzondere voice-over. In onze uitgebreide stemcast hebben wij ongetwijfeld de ideale stemacteurs voor uw project.